Våre meglere


Heidi Sæther

Fagansvarlig/eiendomsmegler MNEF
952 04 699
heidi@kbbl.no

Heidi har jobbet som fagansvarlig og eiendomsmegler i KBBL siden 1997 og er med det en av Kristiansunds mest erfarne meglere. God lokalkunnskap generelt og god kunnskap om borettslagene spesielt gir henne en unik kunnskap om boligmarkedet. Ta kontakt med henne om du skal selge din bolig eller fritidsbolig!

Gunnar Andreas Kjønnøy

Eiendomsmegler MNEF
452 77 617
gunnar@kbbl.no

Vår dyktige megler Gunnar er entusiastisk, aktiv og har stort fokus på profesjonell rådgiving, tilgjengelighet og oppfølging. Gunnar har et mål om å skape fornøyde kunder gjennom en trygg handel, slik at du med god samvittighet skal kunne anbefale han videre til kjente og kjære.

Karen Heggset Monge

Eiendomsmegler MNEF
481 53 306
karen@kbbl.no

Karen har jobbet i bransjen siden 2001 – lang erfaring i boligmarked gjør at hun i tillegg til å kjenne markedet, også vet hvorfor noen meglere lykkes bedre enn andre. Engasjement er ett stikkord og tillit et annet, både hos kjøper og selger.

Rune Johansen

Megler
478 58 541
rune@kbbl.no

Rune har jobbet som megler i KBBL siden 2005. Med engasjement og tilgjengelighet gjør han sitt ytterste for å oppnå best mulig markedspris for sine eiendommer, samt bidra til å gjøre eiendomshandelen til en hyggelig opplevelse for selger og kjøper. Derfor anbefaler vi å ta kontakt med han om du vurderer å selge bolig eller fritidsbolig!

Ansgar Løvold

Eiendomsmegler
901 12 045
ansgar@kbbl.no

Ansgar har med sin allsidige bakgrunn har lært at kundeoppfølging er den viktigste suksessfaktoren for å lykkes. Sammen med lokalkunnskap, et stort nettverk, engasjement og tilgjengelighet gjør han sitt ytterste for å oppnå best mulig pris for sine eiendommer.

Selge bolig?

KBBL eiendomsmegling vet hva som skal til for å gjøre din bolig synlig i et krevende marked.

Vi markedsfører boligen din på en smart måte – med gjennomtenkt bruk av markedsføringskanaler, flotte salgsoppgaver, godt planlagte visninger samt en riktig pris.

Din bolig får byens beste eksponering bl.a. i våre to vindusutstillinger på Amfi Futura og i Langveien 16.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

 Bestill verdivurdering