Hvorfor velge oss?

KBBL eiendomsmegling vet hva som skal til for å gjøre din bolig synlig i et krevende marked. Vi markedsfører boligen din på en smart måte – med gjennomtenkt bruk av markedsføringskanaler, flotte salgsoppgaver, godt planlagte visninger samt en riktig pris. Din bolig får byens beste eksponering bl.a. i våre to vindusutstillinger på Amfi Futura og i Langveien 16.


Engasjert, pålitelig og aktiv

Vi vil skape et positivt omdømme for KBBL eiendomsmegling og bli omtalt som den megleren som er engasjert, pålitelig og aktiv – derfor kan du stole på at vi gjør vårt ytterste for at du skal være fornøyd med salgsprosessen, og for at du skal oppnå en god pris for din bolig.

Selge i borettslag?

Dersom du bor i et av «våre» borettslag, har vi sannsynligvis også bygget boligen din. Da har vi som megler en unik tilgang til informasjon om boligen og borettslaget du bor i. Det betyr at vi kan gi boligkjøperne den korrekte og beste informasjonen om nettopp din bolig, et viktig bidrag i det totale grunnlaget for god pris og en trygg handel.

Vårt hovedfokus ligger i lokalkunnskap og den personlige oppfølgingen vi kan tilby.

 

KBBL har i mange tiår vært utbygger og boligselger/megler i Kristiansund og er et naturlig stoppested for de som skal kjøpe seg bolig. La dem ikke gå glipp av nettopp din!

Verdivurdering?

En verdivurdering er meglers vurdering av eiendommens markedsverdi – og den gjør det lettere for deg å planlegge jakten på ny bolig.

Våre dyktige meglere kjenner ditt nabolag, boligmarkedet samt potensielle kjøpere og kan derfor gi deg en pekepinn på hva du kan få for din bolig i dagens marked om du vurderer å selge.

Skal du refinansiere ditt boliglån, tar du med verdivurderingen i banken slik at du har dokumentasjon på boligens verdi – i håp om å få en bedre rente på boliglånet ditt.

Selge bolig?

Vi leder deg trygt gjennom salgsprosessen. Ta kontakt så finner vi den beste måten å selge akkurat din bolig på.

Bestill verdivurdering