Alle solgt!

Skolegata Borettslag

23 nye omsorgsleiligheter i hjertet av Kristiansund sentrum ! Alle solgt!

Pris kr 1 228 709 - 2 552 331,-
Fellesutgifter kr 4 750 - 7 128,-
Fellesgjeld kr 1 216 106 - 1 824 972,-
Areal 32 - 77 m²
Antall enheter 23
Boligtype(r) Omsorgsleiligheter
Eieform Andel

Litt om prosjektet

Skolegata borettslag består av 23 omsorgsleiligheter med sovealkove, 1 eller 2 soverom, med bruksareal på 32 til 77 kvm.

Borettslaget ligger i Skolegata, som er byens gågate og med nærhet til Nerparken hvor fine sommerdager kan nytes. I umiddelbar nærhet har du alt sentrum har å by på, blant annet flere restauranter, kaféer, frisører, banker og dagligvare. Kort gangavstand til offentlig kommunikasjon og flotte turområder som Vanndamman og Kringsjå.

Borettslaget er tilrettelagt for sosialt bofellesskap og trygghet - og med sin beliggenhet i sentrum har det nærhet til byens kulturliv, som kan skilte med
Operafestuka, Nordic Light, konserter og andre arrangementer. Ytterligere tilbud kan komme i det nye kulturhuset som planlegges rett over gaten.

Omsorgsboligene er planlagt med tanke på deg som har behov for en lettstelt leilighet som er tilrettelagt for bruk av ulike hjelpemidler, enten det skyldes høy alder eller redusert helsetilstand.

Boligene er bygget med livsløpsstandard. Det betyr blant annet at alle boligene skal kunne nås uten bruk av trapper da det er heis i borettslaget. De fleste leilighetene har private balkonger mot sør. På 2. plan har beboerne tilgang til en stor felles terrasse. I tillegg er gågata en koselig plass å nye fine soldager.

Det er kommunens tildelingstjeneste som tildeler omsorgsboliger på bakgrunn av retningslinjer for helse og omsorgstjenester. Boligene er prisregulert iht borettslagets vedtekter.

 


Visning

Ta kontakt med megler for å avtale en gjennomgang av prosjektet, eller for å få informasjon om hvordan tildeling av leiligheter foregår.

Kontakt megler

Heidi Sæther
tlf 952 04 699, heidi@kbbl.no

 

Filer og lenkerMeld interesse