12 SOLGT!

Valen borettslag

13 leiligheter - med fantastisk beliggenhet ved sjøkanten! Innflyttingsklare leiligheter - og leiligheter under bygging.

Pris kr 1 176 000 - 1 542 000,-
Fellesutgifter kr 6 568 - 8 142,-
Fellesgjeld kr 1 734 000 - 2 388 000,-
Areal 75 - 92 m²
Antall enheter 13
Boligtype(r) Leiligheter
Eieform Andel
Gnr/Bnr 9/453

Litt om prosjektet

De første beboerne på Skorpa er nå flyttet inn! Men, vi har fortsatt ledige leiligheter for salg - både i første og andre byggetrinn. 

I det første feltet på Skorpa, kan vi tilby moderne og praktiske boliger med gode uterom, tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Niels Torp AS. Det er variasjon i størrelsen og utformingen av boligene i Valen borettslag, så her er det noe for enhver smak. Leilighetene har har mulighet for å kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegg.

I Valen borettslag vil du bo «midt i naturen – tett på byen». I det legger vi, at du vil bo tett på naturen i en bebyggelse som åpner seg mot sjø og utsikt. Samtidig er det kort vei til byen, skolen, butikker og servicefasiliteter. Her vil barna trives og de voksne får frihet til å nyte livet, sport, fritidsaktiviteter og nærheten til byen.

Arkitekten har ved plassering av boligene tatt hensyn til vær og vind og utnytter de flotte sol og utsiktsforholdene. Boligene vil derfor ha balkonger/markterrasser mot sør og /eller vest, noe som gir gode solforhold – samtidig som den flotte utsikten kan nytes. Det skal bygges flere naust på vestenden av Skorpa, og et av disse medfølger til Valen Borettslag.

Felleskostnader inkluderer bl.a
Kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring av boligen, strøm i fellesareal, forretningsførsel, ytre vedlikehold, service av ventilasjonsanlegg og i tillegg kommer renter på fellesgjeld.

Borettslag med eget naust!
Som beboer i Valen borettslag har du mange privilegier, du bor tett på naturen, med havet som din nærmeste nabo! Sundet mellom Skorpa og Meløya kan være utgangspunktet for helgens padletur med kajakken. Kajakken – eller fiskeutstyret og redningsvestene - kan oppbevares i naustet som eies av borettslaget. Naustet, vil tilhøre Valen borettslag. I naustet vil det bli innlagt strøm og vann – og det vil være en sittebenk med bord og utegrill til felles bruk.

Smarthus
I samarbeid med NEAS og West Elektro leveres boligene med en startpakke for fremtidens smarthusteknologi. Startpakken inneholder det du trenger for enkelt å komme i gang med et smartere hjem. Systemet tilbyr smart styring for sikkerhet, belysning og bedre komfort. Du kan enkelt justere varme og belysning fra hvor enn du er i verden, samt få varsling dersom bevegelse er registrert når du ikke er hjemme. Du kan også enkelt legge til nye enheter senere. Første års abonnement for smartstyringssystemet er inkludert, det gis i gave fra NEAS til beboerne i Valen borettslag.

Uberørt natur
På Skorpa blir det en god balanse mellom naturområder og private boligområder. 2/3 av øya er og skal fortsette å være et rekreasjonsområde for hele Kristiansund, hvor øyas naturlige badebasseng på nordsiden er en populær attraksjon. Som beboer på Skorpa har du tilgang til alt dette rett utenfor stuedøren. Valen borettslag vil være et boligområde med funksjonelle, varme og gode boliger, med nærhet til naturen, havet og byen – helt i tråd med hva utbyggerne av Skorpa ønsker.


Visning

Kontakt KBBL for mer informasjon.

Kontakt utbygger

Heidi Sæther
952 04 699
heidi@kbbl.no

 Meld interesse