Til salgs!

Småholman borettslag

4 leiligheter "Midt i naturen - tett på byen"

Pris kr 1 962 000 - 2 088 000,-
Fellesutgifter kr 14 350 - 14 984,-
Fellesgjeld kr 2 398 000 - 2 552 000,-
Areal 94 kvm m²
Antall enheter 4
Boligtype(r) Leiligheter
Eieform Andelsleiligheter
Gnr/Bnr blir fradelt gnr 9 bnr 22

Litt om prosjektet

I Småholman borettslag vil du bo "midt i naturen - tett på byen". I det legger vi at du vil bo i umiddelbar nærhet til flott natur med flotte tur- og friområder - samtidig som det er kort vei til bysentrum. Du kan gjerne gå til sentrum via Vågen, småbåthavna og Mellomverftet - en koselig tur enten til fots eller med sykkel. 

På Skorpa vil barna trives - og de voksne får frihet til å nyte livet, naturen og nærheten til byen. Friområdene på Skorpa er populære for byens befolkning, om man liker å gå på tur, bade eller fiske fra bergene. 

Leilighetene i Småholman borettslag har balkonger mot vest, noe som gir gode solforhold både utover ettermiddagen og kvelden. Leilighetene i første boligetasje har en stor terrasse mot sør eller nord, mens de øverste leilighetene har en uteplass mot sør eller nord i tilknytning til inngangspartiet. 

Det er mulighet for å kjøpe enten garasjeplass eller carport - og det kan være mulighet for to plasser. 

 

Uberørt natur
På Skorpa blir det en god balanse mellom naturområder og private boligområder. 2/3 av øya er og skal fortsette å være et rekreasjonsområde for hele Kristiansund, hvor øyas naturlige badebasseng på nordsiden er en populær attraksjon. Som beboer på Skorpa har du tilgang til alt dette rett utenfor stuedøren. Småholman borettslag vil være funksjonelle, varme og gode boliger, med nærhet til naturen, havet og byen – helt i tråd med hva utbyggerne av Skorpa ønsker.


Visning

Kontakt utbygger

Heidi Sæther

Eiendomsutvikler, KBBL

952 04 699

heidi@kbbl.no