4 solgt!

Rådhusplassen

Innholdsrike tomannsboliger med barnevennlig beliggenhet

Pris kr 1525 500,-
Fellesutgifter kr 7 624,-
Fellesgjeld kr 1 864 500,-
Areal 101 m²
Antall enheter 2
Boligtype(r) Tomannsbolig
Eieform Andel
Gnr/Bnr 241/135

Litt om prosjektet

Rådhusplassen borettslag - byggestart!

I første salgstrinn av Rådhusplassen borettslag tilbys tomannsboliger - en innholdsrik og kompakt funkisbolig med bl.a 3 soverom, 2 stuer og 2 bad, samt balkong og markterrasse. Sentral og barnevennlig beliggenhet - med flotte turområder i nærheten.

Her bor du i barnevennlige omgivelser med naturen i umiddelbar nærhet - og med dagligvarebutikk, treningssenter, idrettshall og turområder innen kort gangavstand.

Selger forbeholder seg retten til å endre organiseringen med antall enheter/byggetrinn/borettslag/plassering avhengig av fremdrift og salgstakt.

Sentralt og landlig

Rådhusplassen borettslag er det ideelle boalternativet for alle som setter pris på en barnevennlig beliggenhet; landlig og sentralt på samme tid. 

Nærmeste barnehage er innen gangavstand - det samme er ungdomsskolen. Barneskolen er (foreløpig) enten på Bjerkelund eller på Rensvik. 

I tillegg til idrettshall og fotballbane i umiddelbar nærhet, kan nærområdet også by på flotte turområder; Drabovannet, Breilia og Kvalvik Fort - for å nevne noen.  

Kristiansund sentrum er kun vel 10 minutter fra boligområdet - og på vei dit, passerer man handelssentrene på Løkkemyra, som har et rikt utvalg av butikker. 

Rådhusplassen borettslag er et boligprosjekt som skal utbygges over flere trinn med ca 10 boliger totalt.
Prosjektet er planlagt med 4 bygg; tre 2-mannsboliger og en 4-mannsbolig.

Moderne boliger

Moderne og kompakt funkisbolig med stramme linjer! Boligen inneholder blant annet tre soverom, to bad og stuer i begge etasjene. Terrasser på begge sider av boligen samt tilgang til markterrasse og terreng fra stuen i første etasje.

En god familiebolig med en funksjonell planløsning; romslige soverom, bad og oppholdsrom til barn/ungdom i 1. etg - og foreldresoverom og bad i tilknytning til stue og kjøkken i 2. etg. Imidlertid er alle soverommene av god størrelse, slik at man lett kan gjøre om på "fordelingen" om det er mer praktisk.

 

Innflytting

De første boligene forventes ferdigstilt i 4. kvartal 2021. Overtagelse avtales nærmere ved kontraktsinngåelse.


Visning

Visning på tomten ved salgsstart!

Kontakt utbygger

Alf-Ivar Aslaksen

KBBL Bygg AS

958 78 467

alf-ivar@kbbl.no