Kommer for salg!

Brattøya Fritidsboliger

En kystperle på Nordmøre

Boligtype(r) Hytter
Eieform Selveier

Litt om prosjektet

Hvem ønsker seg vel ikke en moderne hytte ved sjøkanten - med skjermede uteområder som lar deg nyte naturen utenfor i all slags vær....?
På Brattøya bygger vi nå hytter et lite steinkast fra sjøen - med kun vel 20 meter svaberg mellom hytta og sjøen. Hyttene vil ha panoramautsikt til fjorden - og ligger i et område som innbyr til et aktivt friluftsliv med fiske- og båtturer, bading og soling på svabergene, spaserturer langs landeveiene eller opp til Freikollen med panoramautsikt til hele regionen....

På området er det både badelagune og flotte fiskeplasser!

30 minutter fra Kristiansund sentrum ligger Brattøya, Flatøya og Amundøya med sine lune sund, fascinerende kystkultur, holmer og skjær. Dette er en virkelig kystperle på Nordmøre.

Båtplass vil kunne kjøpes i båthavn innenfor moloen mellom Brattøya og Flatøya. Fra hyttene er det ca 10 min. båttur til gjestehavna på Storkaia Brygge i Kristiansund, ca. 30 minutter med bil til bysentrum og ca. 7-8 min. til dagligvarebutikk på Storbakken. Her alt lagt til rette for at du skal trives – til alle årstider…. 

Du kommer inn i hytten gjennom et overbygd inngangsparti som skjermer for vær og vind. Vindfanget leder deg videre til en praktisk bod og til allrommet, en innholdsrik stue-/kjøkkenløsning hvor skråtak gir følelsen av et luftig rom med god plass. Her har du en egen kjøkkenkrok, en spise-sone og nok rom til en sittegruppe med sofa og gode lenestoler foran peisen. Vi har plassert vinduer og verandadører i glass i stue-/kjøkkenavdelingen for at du kan nyte utsikten og naturen utenfor gjennom alle årets sesonger. Den overbygde uteplassen gir deg muligheten for fine stunder ute i frisk luft. Fra allrommet kan du gå videre til en gang som leder deg til to av hyttens soverom og et praktisk baderom.
Lyst oppholdsrom og overbygde utearealer skaper mange steder for avslapning i naturlige omgivelser.


Visning

Visning på tomten ved salgsstart.

Kontakt utbygger

Alf-Ivar Aslaksen

KBBL Bygg AS

958 78 467

alf-ivar@kbbl.no

Filer og lenker