Til salgs!

Brattøya - en kystperle på Nordmøre

Fritidsbolig med flott beliggenhet og mulighet for båtplass

Pris kr 2 990 000,-
Areal 82 m²
Antall enheter 1
Boligtype(r) Fritidsbolig
Eieform Selveier
Gnr/Bnr 107/15

Litt om prosjektet

Brattøya Fritidsboliger

30 minutter fra Kristiansund sentrum ligger Brattøya, Flatøya og Amundøya med sine lune sund, fascinerende kystkultur, holmer og skjær. Dette er en virkelig kystperle på Nordmøre. Her bygger vi nå hytter med panoramautsikt til fjorden og storhavet. Dette er drømmeplassen for alle som er glad i sjø og kystkultur. Området innbyr til et aktivt friluftsliv med fiske- og båtturer, bading og soling på svabergene, spaserturer langs landeveiene eller opp til Freikollen med panoramautsikt til hele regionen.

Båtplass vil kunne kjøpes i båthavn innenfor moloen mellom Brattøya og Flatøya. Fra hyttene er det ca 10 min. båttur til gjestehavna på Storkaia Brygge i Kristiansund, ca. 30 minutter med bil til bysentrum og ca. 7-8 min. til dagligvarebutikk på Storbakken. Her er alt lagt til rette for at du skal trives – til alle årstider.

Brattøya er en bynær kystidyll med flott badelagune og opparbeidet fiskeplass samt mulighet for båtplass. Her kan man nyte livet hele sommerhalvåret – og for mange er det en fin pendleravstand, noe som gjør at man får «litt fritid også i hverdagen».

Fiske og småbruk har vært livsgrunnlaget gjennom generasjoner. Med sin solrike beliggenhet og mange svaberg var Brattøya, Flatøya og Amundøya godt egnet til tørking av klippfisk. Mange av de gamle bryggene og husene er godt tatt vare på, og danner i dag rammen for en trivelig kystkultur. Øyene rundt Møstavågen på Frei var i mange år et eget lite samfunn med rutebåtforbindelse til fastlandet.

 

Moderne arkitektur - fantastisk beliggenhet

SOLLI er en moderne hytte hvor en har vektlagt å lage skjermede uteområder som lar deg nyte naturen utenfor i all slags vær.

Du kommer inn i hytten gjennom vindfanget, som leder deg videre til allrommet, en innholdsrik stue-/kjøkkenløsning hvor takhøyden gir følelsen av et luftig rom med god plass. Her har du en egen kjøkkenkrok, en spise-sone og god plass til en sittegruppe med sofa og gode lenestoler foran peisen. Vi har plassert vinduer og verandadør i stue-/kjøkkenavdelingen for at du kan nyte utsikten og naturen gjennom alle årets sesonger. Uteplassene vil gi deg muligheten for fine stunder ute i frisk luft. Kanskje kan du på en fin sommerdag sitter på sydsiden, med åpne vinduer og dører, og kan se «gjennom» hytta og ut mot havet i Nord

Fra allrommet kan du gå videre til et soverom og badet – samt til trappen som fører opp til andre etasje, hvor det er et utmerket areal for barna eller ungdommen, med soverom og loftstue.

SOLLI har en planløsning som gir stort volum på liten flate. Lyst oppholdsrom og lune utearealer skaper mange steder for avslapning i naturlige omgivelser.

 

Plantegning og fasader blir noe endret - ta kontakt for mer info.


Visning

KBBL Bygg AS

Alf-Ivar Aslaksen

alf-ivar@kbbl.no

958 78 467

Kontakt utbygger

KBBL Bygg AS

Alf-Ivar Aslaksen

alf-ivar@kbbl.no

958 78 467

Filer og lenker