19 solgt

Boligtomter Øksenvågen

En sentrumsnær idyll med panorama mot by og hav

Antall enheter 30
Boligtype(r) Boligtomter
Eieform Andel/Selveier
Gnr/Bnr 52/910

Litt om prosjektet

Boligtomter i idylliske Øksenvågen - med kun 10 min til bysentrum og 10 min til kommunesenteret på Bruhagen.

Med bare 10 min. til bysentrum og 10 min. til Bruhagen kommunesenter, har vi  for salg noen av de mest spennende boligtomtene på Nordmøre. Her bor du i idylliske omgivelser med sjøen som nærmeste nabo og panoramautsikt mot storhavet, Grip fyr, skipsleia og Stavneset.

Øksenvågen boligområde er det ideelle boalternativet for alle som setter pris på å finne roen med storslagen natur og mye frisk luft.

Hva mer kan du ønske deg...
Her finner du virkelig roen i idylliske omgivelser. Hør storhavets bølger slå inn mot svabergene. Like utenfor stuedøren kan du følge Hurtigruten og båttrafikken som passerer i Trondheimsleia og inn til Kristiansund. Gangstier i naturskjønne omgivelser. Bo ved Atlanterhavet og en flott skjærgård som innbyr til bading, kajakk- og padleturer, fiske, båtturer og dykking. Fiskeværet Grip, Atlanterhavsveien og Håholmen med umiddelbar nærhet til Øksenvågen småbåthavn.

Øksenvågen boligområde ligger like ved Sveggesundet, hvor det er et levende lokalsamfunn med mange aktiviteter og sammenkomster i det lokale velhuset.

Nå har vi lagt til rette for at du kan realisere boligdrømmen i Øksenvågen boligområde - en opplevelse fra solen står opp i øst til den går ned i havet ved Grip...

Øksenvågen ligger like ved tunnellinnslaget på Averøy. Det er skiltet mot Øksenvågen til venstre etter tunellen. 


Visning

Etter avtale med KBBL Bygg AS

Kontakt utbygger

Alf-Ivar Aslaksen

tlf 958 78 467

alf-ivar@kbbl.no

Filer og lenkerMeld interesse