Til salgs!

Øksenvågen (1)

En sentrumsnær idyll på Averøy

Pris kr 5 290 000,-
Areal BRA: 146 kvm, P-rom: 133 kvm m²
Antall enheter 1
Boligtype(r) Enebolig
Eieform Selveier
Gnr/Bnr Gnr 52 bnr 928 i Averøy

Litt om prosjektet

Med bare vel 10 min til bysentrum og 10 min til Bruhagen kommunesenter, har vi nå en funkisbolig med særpreget eksteriør for salg! Vi tør å påstå at denne boligen kombinerer eksklusivt og moderne design med den sunne fornuften…..

Boligen er ferdig, men vi har valgt å ikke sette inn bl.a kjøkken- og baderomsinnredning, slik at kjøper selv kan få gjøre sine valg her :)

Her bor du i idylliske omgivelser med sjøen som nærmeste nabo! Øksenvågen boligområde er det ideelle boalternativet for alle som setter pris på å finne roen med storslagen natur og mye frisk luft – samt kort avstand til det meste. Flotte svaberg, gode fiskeplasser og Stavnesset, Øksenvågrompå og Røeggen/Sveggesundet som turmål i nærområdet – samt med lekeplass, bord og benker og sandvolleyballbane i feltet – ligger alt til rette for en allsidig hverdag.

Bruhagen kommunesenter kan bl.a by på et koselig kjøpesenter med dagligvarebutikk, vinmonopol, apotek, bank og kafè. Øvrige servicetilbud på Bruhagen er f.eks legesenter, tannlege, restaurant og frisør.

Nærmeste barnehage er på Bremsnes (vel 5 min å kjøre) – og skolebussen tar barna trygt til barne- og ungdomsskolen på Bruhagen.

I tillegg til muligheter for kajakk, fiske og bading, kan også Averøy by på andre aktiviteter som turer på Bremsneshatten, Gulltanna og Meekknoken – eller en tur på den spektakulære Atlanterhavsveien.

Kristiansund sentrum er kun vel 10 minutter fra boligområdet på Øksenvågen – og hit kan man nå kjøre bomfritt gjennom Averøytunnelen.

 

NØKKELOPPLYSNINGER

 

Du kommer inn i boligens første etasje via overbygd inngang i carport. I hallen er det god plass til oppbevaring, og du har tilgang til to av boligens tre soverom, samt bad, bod og en kjellerstue på hele 23 kvm. En utvendig sportsbod med adkomst fra carport gir god lagringsplass.

I toppetasjen finner du ytterligere ett stort soverom, et romslig bad med gjennomgang til vaskerom og en åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til en særdeles flott veranda med overbygd del.

Store vindusflater og generøs takhøyde gir boligen et lyst og luftig preg.

 

Vil du bo i en sentrumsnær idyll på Averøy - ta kontakt med oss!


Visning

Ta kontakt med selger for visning; KBBL Bygg AS ved Alf-Ivar Aslaksen tlf 958 78 467 (alf-ivar@kbbl.no)

Kontakt utbygger

Alf-Ivar Aslaksen

KBBL Bygg AS

958 78 467

alf-ivar@kbbl.no