14. desember 2017

KBBL eiendomsmegling vet hva som skal til for å gjøre din bolig synlig i et krevende marked. Vi markedsfører boligen din på en smart måte – med gjennomtenkt bruk av markedsføringskanaler, flotte salgsoppgaver, godt planlagte visninger samt en riktig pris. Din bolig får byens beste eksponering bl.a. i våre to vindusutstillinger på Amfi Futura og i Langveien 16.

KBBL eiendomsmegling er et aktivt meglerforetak -  som ønsker å bli enda bedre. Derfor er vi medlem av meglerkjeden Garanti – som er en av landets største meglerkjeder.
Dette gir oss tilgang til interne systemer og rutiner som vil bidra til effektivisering og trygghet i arbeidshverdagen.
 
Vi ønsker fortsatt å være en lokal aktør og vise vår tilhørighet til KBBL, og har derfor valgt å beholde merkevarenavnet KBBL eiendomsmegling.
 
Når du nå går videre i våre hjemmesider, vil du automatisk komme til vår Garanti-hjemmeside – hvor du bl.a vil finne informasjon om boliger for salg, informasjon om salgsprosessen, kontaktinfo  mm.

Vurderer du å selge bolig, ta kontakt med oss!

Trykk her for å komme til våre hjemmesiderVåre boliger for salg

  

Selge i borettslag?

Dersom du bor i et borettslag som vi forvalter, har vi sannsynligvis også bygget boligen din.
Da har vi som megler en unik tilgang til informasjon om boligen og borettslaget du bor i.

Det betyr at vi kan gi boligkjøperne den korrekte og beste informasjonen om nettopp din bolig, et viktig bidrag i det totale grunnlaget for god pris og en trygg handel.

Vårt hovedfokus ligger i lokalkunnskap og den personlige oppfølgingen vi kan tilby.

KBBL har i mange tiår vært utbygger og boligselger/megler i Kristiansund og er et naturlig stoppested for de som skal kjøpe seg bolig.

La dem ikke gå glipp av nettopp din!